STiCKFiGS

CONTACT
Mike Borghs
mike@madaddiction.nl
+31 6 40 34 06 88

STiCKFiGS zijn Sam Spoorenberg, Eelco Lassche en Oropo Nadal Uceda, drie jeugdvrienden die zijn opgegroeid in Den Haag te midden van de punkrock- en skatescene, die in hun jonge jaren hoogtij vierden. Al op negenjarige leeftijd vormden Sam en Eelco hun eerste band, waarvan het repertoire destijds bestond uit covers van onder andere Blink-182, Green Day en Sum 41. Tussen 2008 en 2016 was deze band bekend onder de naam Fexet, en gedurende die periode ontwikkelden de jongens zich tot volwaardige muzikanten en artiesten.

De band kwam onder de aandacht toen bassist Eelco op Lowlands door Fat Mike van NOFX werd opgemerkt, wat resulteerde in een virale video. Als goedmaker liet NOFX Fexet twee jaar later in hun voorprogramma spelen. Na het uiteenvallen van Fexet beseften Sam en Eelco dat het voor hen nog lang geen tijd was om de handdoek in de ring te gooien. Ze besloten om, samen met Oropo op drums, STiCKFiGS op te richten.

Met pakkende, snelle en vooral ingenieuze punkliedjes over onderwerpen als vriendschap en nostalgie zetten ze hun muzikale avontuur voort en brengen ze de gloriedagen van vroeger weer helemaal terug in een nieuw jasje.

AGENDA

Events

MEDIA